Dream Class Shortski

Begeleide shortski met Dream Class autocar

Hotel

Bij de hotelbeschrijvingen vindt u meestal een kamerfoto. Hou er rekening mee dat deze kamerfoto’s nooit representatief zijn voor alle kamers in het desbetreffende hotel. De kamerfoto’s gelden dan ook als voorbeeld. De kamers in de hotels zijn niet allemaal identiek. Bepaalde kamers hebben een betere ligging of mooier uitzicht. SnowMania kan niet aansprakelijk gesteld worden voor dit onderscheid. Indien het hotel in laatste instantie betere type kamers vrij heeft, kan het hotel beslissen om deze kamers toe te kennen aan bepaalde klanten. Deze toekenning berust op toeval. SnowMania wordt niet op de hoogte gebracht van kamerwisselingen indien het gaat over een kwaliteitsverbetering.

Voor de derde en vierde persoon in de kamer wordt een slaapbank, een uitrolbaar of uitklapbaar bed voorzien. Dit is gebruikelijk in alle Europese hotels en wordt door de hoteliers aanzien als een volwaardig bed.

De kamers zijn beschikbaar in de namiddag op de dag van aankomst (uur afhankelijk van het hotel in kwestie, ca 15u). De bagage kan steeds samen geplaatst worden in een gemeenschappelijke ruimte, zodat u reeds kan gaan skiën.

Op de vertrekdag dient u de kamer vóór 10u te ontruimen (tenzij anders vermeld). Nog even meegeven dat als u met eigen wagen reist de parkeerplaats gelijk loopt met de check-in/check-out van de kamer, tenzij anders overeengekomen met het hotel. Dit geldt ook voor de Ski-lockers!

Tevens is het wellness- en zwembadgedeelte gelijklopend met de check in/check-out van de kamer. Wenst u na deze tijdspanne gebruik te maken van deze faciliteiten worden er kosten aangerekend door het hotel.

Wenst u een eenpersoonskamer? Neem dan even contact met ons op. De eenpersoonskamers zijn steeds op aanvraag en tegen betaling van een supplement.

Hou er rekening mee dat eenpersoonskamers beperkt zijn in aantal.

Ondanks het feit dat eenpersoonskamers duurder zijn, kan men in het algemeen stellen dat ze minder luxueus en kleiner zijn dan standaardkamers. Sommige hotels hebben geen eenpersoonskamers en bieden een ‘dubbele kamer/single’ aan (hoger supplement dan enkel eenpersoonskamer).

HALF PENSON: Het half pension start vanaf het avondeten bij aankomst tot en met het ontbijt bij vertrek in het hotel (tenzij anders vermeld).

OPGELET REIZEN MET EIGEN VERVOER: voor de reizen aangeboden op basis van eigen vervoer zijn een extra ontbijt op de aankomstdag en een extra avondeten op de vertrekdag in het hotel niet inbegrepen. Indien gewenst, kan u dit bij uw reservatie bijboeken tegen betaling.

OPGELET REIZEN MET AUTOCAR: Voor de reizen aangeboden inclusief autocar is een extra ontbijt op de aankomstdag en een extra avondmaal op de vertrekdag in het hotel inbegrepen.

OPGELET UITZONDERING REIZEN MET AUTOCAR EN HOTEL MET KAMER EN ONTBIJT: voor de reizen die aangeboden worden op basis van kamer met ontbijt is het extra avondeten op de vertrekdag in het hotel niet inbegrepen. Indien u voor de optie kiest HALF PENSION (met een toeslag) is het avondeten bij vertrek inbegrpen in deze optie.

 Terug naar boven

Kinderkortingen

Dankzij onze goede relaties met de hoteliers, zijn we erin geslaagd belangrijke reducties voor kinderen te bekomen.

Opgelet: U dient er wel rekening mee te houden dat deze kindertarieven enkel gelden indien het kind met twee volwaardig betalende personen de kamer deelt. Voor bepaalde kamertypes kan dit zelfs uitzonderlijk met 3 volwaardig betalende personen zijn.

 Terug naar boven

Telefoonnummers

Bij je reisdocumenten ontvang je behalve dat van jouw hotel ook het noodnummer. Hou deze bij je of in jouw gsm: het kan bijvoorbeeld handig zijn voor wanneer je verdwaalt in het skigebied of in nood. Dit is ook één van de redenen waarom we bij boeking ook je gsmnummer vragen.

 Terug naar boven

Reisleiding

Niet op alle shortski's zal een reisleider aanwezig zijn, in dat geval beschikt u steeds over de nodige contactgegevens voor in het geval een probleem zich zou voordoen.

 Terug naar boven

Skipas

  • De meeste skigebieden werken met een key-card. Bij het inlevering van uw skipas aan de skistations, op het einde van de week, ontvangt u een kleine waarborg terug.
  • Bij verlies van de skipas dient u een nieuwe skipas aan te kopen.
  • In sommige skigebieden wordt er een pasfoto en/of (kids) ID gevraagd.

 Terug naar boven

Vervoer

Reis met Dream Class autocar

De Dream Class voldoet aan uiterst hoge kwaliteitseisen en aan de meest revolutionaire technologieën. De rit naar de bergen was nog nooit zo comfortabel, veilig, zuinig en milieuvriendelijk tegelijk.

Klaar voor een exclusieve reis?
De nieuwe generatie van Dream Class is gebouwd om reizigers zoals u op luxueuze wijze 'in vervoering' te brengen, om ervoor te zorgen dat u tijdens de busreis geniet. In deze Dream Class beschikt u over alle vrijheid wanneer u rustig wilt gaan liggen en wegdommelen of de benen strekken. U kan ook op het benedendek rustig blijven zitten met uw reisgezelschap en iets nuttigen uit de bar, een filmpje meepikken en genieten van de luxe. 

Deze Dream Class (dubbeldek) is op het bovendek uitgerust met 28 vaste, 'echte' bedden (8 dubbel bedden en 12 single bedden, geen omgebouwde stoelen), alsook 8 vaste stoelen. Slapend reizen wordt echt een unieke belevenis. Het benedendek is enkel uitgerust met 24 stoelen. Zo kan u kiezen om vroeg of laat onder de wol te kruipen. De busconfiguratie gebeurt door SnowMania zelf. Voorkeuren kunnen meegegeven worden bij de boeking. In de mate van het mogelijke wordt hier rekening mee gehouden. SnowMania gaat er vanuit dat de koppels een dubbelbed zullen delen (deken is aanwezig, hoofdkussen dient u zelf voor te zorgen).

 50.jpg 51.jpg 52.jpg 63.jpg

Opstapplaatsen

Brugge/Loppem Op de carpoolparking Lac N397 / A10 (E40) aan afrit 7 BRUGGE/LOPPEM
Koning Albert I-laan, 8210 Zedelgem
Gent Sporthal GENTBRUGGE, enkel Kiss & Ride zone, Driebeekstraat 22 te GENTBRUGGE
Langdurig parkeren: Onder het viaduct van de Land Van Rodelaan, op ca. 500m van de Kiss & Ride.
Groot Bijgaarden Ingang restaurant CARESTEL te GROOT-BIJGAARDEN
E40 rijrichting GENT → BRUSSEL, OPGELET! Andere kant bij thuiskomst.
Antwerpen Op de parking achter “Fruitmarkt Cools”, Autolei 305, op het rond punt van WOMMELGEM,
E 313 ANTWERPEN → HASSELT.
Leuven Op de parking langs TEXACO-TANKSTATION te HEVERLEE,
E 40 rijrichting LUIK → BRUSSEL, OPGELET! Dezelfde kant bij thuiskomst.
Lummen Op de carpoolparking A2 (E 314) aan afrit 26 te LUMMEN.
Genk op de parking van BRUNO TANKSTATION, Taunusweg te GENK.
GRATIS PARKING MOGELIJK!

Het is niet toegestaan om alcoholische drank op de bus mee te nemen. Er is licht alcoholische- en frisdrank aan boord,evenals hete dranken en soep. Op de bussen mag niet gerookt worden.

Bagage op de bus

Om het laden van de bagage gemakkelijk te maken, vragen wij geen zware valies mee te nemen, maar een reistas.

Pendelbussen

Een aantal van onze reizen wordt uitgevoerd met een pendelbus die niet ter plaatse blijft. Zo worden per week twee reizen uitgevoerd: een weekend met vier verblijfsdagen en een midweek met vijf verblijfsdagen. De meeste pendels zijn combireizen met hotels in Oostenrijk of Zuid-Tirol & Livigno. Gedurende de midweek is hier geen reisleiding voorzien. Je ziet hier de reisleiding enkel de eerste en de laatste dag van je reis. Er is steeds een reisleider bij tijdens de weekends.

 Terug naar boven

Skibus en skitrein

Op de meeste bestemmingen rijden gratis skibussen naar het skigebied. Op de begeleide shortskireizen rijdt ook onze eigen bus. Sinds enkele jaren is er aan Kronplatz ook een skitrein naar het nieuwe dalstation te Percha, die overigens ook verder rijdt naar Innichen wat je met de skipas "Dolomit Superski" ook de mogelijkheid geeft om eens te gaan skiën in Sexten. Verder is er nog de skibusverbinding tussen Kronplatz (Pikolein) en Alta Badia.

 Terug naar boven

Skiverhuur

In onze prijs is geen huur ski- of snowboardmateriaal inbegrepen. U kan dit in België of in het skigebied huren.

Als u ter plaatse huurt, zal er een monitor met de groep meegaan naar het skiverhuur. Betaling dient u rechtstreeks te regelen.
Indien u op voorhand materiaal in België of ter plaatse gereserveerd heeft, kan SnowMania hier niet aansprakelijk voor gesteld worden bij eventuele annulatie of overboeking van de reis naar een ander gebied.

Het dragen van een skihelm is verplicht voor kinderen en jongeren tot 15 jaar, zowel in Italië als Oostenrijk. Deze kan eventueel gehuurd worden in de plaatselijke skiverhuur. Ook voor volwassenen beveelt SnowMania het dragen van een helm sterk aan.

 Terug naar boven

Minimum aantal deelnemers

Wanneer er 25 of minder personen voor een bepaalde reis geboekt zijn, kan de reis worden geannuleerd en ontvang je het betaalde bedrag terug. Wanneer je opteert voor een andere reis met Landscape is er geen enkel recht op "een speciale" korting, ook al is de alternatieve reis duurder.

 Terug naar boven

Taksen

Vanaf 1 januari 2014 wordt in de Italiaanse en Oostenrijkse bestemmingen een toeristentaks geheven. Deze varieert van € 0,70 tot € 2,50 naargelang de categorie van het hotel en de bestemming. De taks is ter plaatse aan de hotelier te betalen.

 Terug naar boven

Verloren bagage

SnowMania is niet verantwoordelijk voor bagage en ski's die onbeheerd in de bagageruimte van de bus, de bagageruimte of skiruimte van het hotel of waar dan ook wordt achtergelaten.

 Terug naar boven

SnowMania annuleringswaarborg

Een annulatie dient altijd schriftelijk te gebeuren. Dit per mail of per aangetekend schrijven.

1. Duur: de annulatiewaarborg vangt aan vanaf de boeking van het reiscontract en eindigt bij aanvang van de reis.
2. Het verzekerde bedrag: de annulatiewaarborg dekt de reissom van het reiscontract.
3. Toepassingsgebied: U en alle deelnemers vermeld op het reiscontract kunnen een beroep doen op de annulatiewaarborg in de volgende gevallen:
  A. Ziekte, ongeval of complicatie tijdens de zwangerschap van:
    - U, uw samenwonende echtgeno(o)t(e) in rechte of in feite
    - Elke persoon die gewoonlijk met u in gezinsverband samenleeft
    - Elke bloed- of aanverwant tot en met de tweede graad
  B. Overlijden van:
    - U, uw samenwonende echtgeno(o)t(e) in rechte of in feite
    - Elke persoon die gewoonlijk met u in gezinsverband samenleeft
    - Elke bloed- of aanverwant tot en met de tweede graad of elke minderjarige bloed- of aanverwant tot en met de derde graad
  C. Zware stoffelijke schade aan uw woonplaats, tweede verblijfplaats of beroepslokalen,
  D. U of een persoon die gewoonlijk met u in gezinsverband samenleeft wordt ontslagen als werknemer.
4. De annulatiewaarborg bedraagt 4 % van de totale reissom.

Groepsaanvraag

Een groep vrienden, een school, een bedrijf, een vereniging? Laat ons zeker weten wat jouw wensen zijn en wij gaan, samen met jou, op zoek naar de ideale trip!


Groepsnaam

Please let us know your name.

Naam(*)

Please write a subject for your message.Ongeldige invoer

Adres

Ongeldige invoerOngeldige invoerOngeldige invoer

Land

Ongeldige invoer

GSM-nummer

Ongeldige invoer

E-mailadres(*)

Please let us know your email address.

Type van reis

Ongeldige invoer

Bestemming

Please let us know your message.

Vertrekdatum

Ongeldige invoer

Aantal dagen ter plaatse

Ongeldige invoer

Aantal skidagen

Ongeldige invoer

Aantal personen

Ongeldige invoer

Vragen / Opmerkingen

Ongeldige invoer

 Terug naar boven
Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring op onze website te verbeteren. Aanvaard cookies om verder te gaan op onze website.
Meer informatie Aanvaard cookies Weiger cookies