?>
Saalbach - Hinterglemm

Saalbach - Hinterglemm

Skigebied Saalbach - Hinterglemm

Het Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang mag u gerust een skicircus noemen. Dit gebied is vooral bij skifanaten een begrip, maar ook de beginner vindt hier zijn gading. Saalbach en Hinterglemm zijn het hart van dit circus waarrond de wintersportmachine op volle toeren draait. Ook de après-ski kent hier zijn hoogtepunt. Het spinnennet van pistes dat zich links en rechts over de bergflanken van het Glemmtal uitstrekt zal u betoveren, maar ook verrassen met de 'zijsprong' richting het gezellige Leogang. Leogang, met zijn kleine dorpscentrum rondom de kerk, heeft ondanks de stormachtige toeristische ontwikkelingen zijn eigen karakter behouden. In dit gebied vindt elke skiër ruim zijn gading.

Ondanks de geringe hoogte, slechts tot 2200 m kunnen we hier spreken van een zeer sneeuwzeker en gevarieerd gebied. Lange pistes en korte nachten, daar staat Saalbach – Hinterglemm en Leogang bekend voor. Het is de perfecte combinatie van skiplezier, skihutten en nachtleven. Dankzij zijn steile afdalingen, zonovergoten zuidflanken, wereldbekerpiste en eindeloze freeride- en carvingmogelijkheden, voelen de wintersporters zich hier in de skihemel.

Interactief pisteplan

Kenmerken skigebied
Gebied: Saalbach - Hinterglemm
Hoogte: 1003 m - 2096 m
Afstand: Antwerpen - Saalbach: 970 km
Alpineski: 270 km
Snowboard: 3 funparks
(0 stemmen)
Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring op onze website te verbeteren. Aanvaard cookies om verder te gaan op onze website.