?>
Sölden

Sölden

Skigebied Sölden

In het Ötztal, omringd door hoge Alpentoppen, ligt het sneeuwzekere skigebied Sölden. Dit prachtige wintersportgebied staat al jaren in de top vijf van de Oostenrijkse skigebieden op tal van internationale websites. Twee gletsjers (Rettenbach en Tiefenbach) en drie immense bergtoppen, de BIG3 genaamd, zorgen voor eindeloos, sneeuwzeker wintersporten van november tot juni. De BIG3, dat zijn de Gaislachkogl (3058 m), de Tiefenbachkogl (3250 m) en de Schwarze Schneid (3340 m).

De uitgestrekte hellingen zijn verbonden door de meest moderne kabelbanen en brengen je op de talrijke pistes voor alle niveaus. Adembenemende afdalingen, tot 15 km, en een nooit geziene, bruisende après-ski! NIEUW! Splinternieuwe hypermoderne Gaislachkoglbahn die je in enkele minuten van het dal naar een hoogte van meer dan 3000 m brengt! Naast het hypermodern skigebied beschikt Sölden ook over een modern sportcomplex, verschillende restaurants, bars en disco’s.

Interactief skiplan Sölden

Kenmerken skigebied
Gebied: Sölden
Hoogte: 1350 m - 3340 m
Afstand: Antwerpen - Sölden: 880 km
Alpineski: 150 km
Snowboard: Almdudler Snowpark
(0 stemmen)
Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring op onze website te verbeteren. Aanvaard cookies om verder te gaan op onze website.