?>
Schladming - Dachstein

Schladming - Dachstein

Skigebied Schladming - Dachstein

Schladming-Dachstein behoort bij Ski Amadé, het grootste skigebied van Oostenrijk toegankelijk met één skipas. Maar liefst 860 perfect geprepareerde pistes zorgen voor eindeloos wintersportplezier. Op een enorme oppervlakte en over vele bergen strekt het skigebied Schladming-Dachstein met de 4-Berge-Schischaukel zich uit. Die is genoemd naar de vier bergen in het gebied: Hauser Kaibling, Planai, Hochwurzen en Reiteralm. Een gebied met tal van mogelijkheden voor alle soorten van wintersport, van beginners tot gevorderden.

Het authentieke sfeervolle bergstadje Schladming is het centrum van deze vier naast elkaar gelegen bergen met daarop meer dan 200 km met elkaar verbonden skipistes. Haus is een authentiek dorpje van waaruit je dadelijk verbinding hebt naar het skigebied van Schladming. Het bergdorp Rohrmoos heeft een weids uitzicht en sluit goed aan op het skigebied Schladming - Dachstein. Bovendien lopen de blauwe pistes dwars door het dorp. Een 3 km lange verlichte skipiste, een 7 km lange verlichte rodelbaan en een pittige après-ski maken dat ook ’s avonds het plezier gewoon verder gaat. Planet Planaï, het nieuwe dalstation van Schladming geeft onderdak voor een 8-zetellift welke 3200 skiërs per uur naar de top van de berg kan brengen. “Skiing in Paradise” is het motto en wanneer je op de 250 m brede piste naar beneden glijdt, waan je je zeker in de skihemel. Een mix van Oostenrijkse “Gemütlichkeit”, bruisende sfeer en een mooi skigebied, kortom alles wat nodig is voor een fantastische skivakantie.

Interactief skiplan Ski Amadé

Kenmerken skigebied
Gebied: Schladming-Dachstein
Hoogte: 745 m - 2700 m
Afstand: Antwerpen - Schladming: 998 km
Alpineski: 232 km
Snowboard: 5 funparken met halfpipes, kickers, rails, ...
(0 stemmen)
Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring op onze website te verbeteren. Aanvaard cookies om verder te gaan op onze website.