?>
Dorfgastein

Dorfgastein

Skigebied Dorfgastein

Het Gasteinertal behoort tot Ski Amadé en beslaat 760 km piste. Het Großarltal is het eerste grote skigebied in het Gasteinertal. Het tweede deel bevindt zich tussen de skidorpen Bad Gastein en Bad Hofgastein. Tenslotte is er nog het diepsneeuwmekka Sportgastein.
Vanuit Dorfgastein brengt de Fullseck gondelbaan je onmiddellijk in het skigebied van Dorfgastein-Großarl. Talrijke sneeuwkanonnen zorgen voor sneeuwzekerheid. Skiën kan tot vlakbij de hotels in het dorp. De gratis skibus brengt je naar Bad Gastein, Bad Hofgastein of Sportgastein, de andere drie dorpen van het Gasteinertal.

Royale, brede pistes en nieuwe besneeuwingsfaciliteiten – winterparadijs Dorfgastein is helemaal up-to-date.
Skigebied Dorfgastein-Grossarltal heeft een bijzondere aantrekkingskracht door haar moderne en comfortabele liften, sneeuwzekerheid, winteridylle met dorpssfeer en haar ligging midden in een uniek landschap.
Met de Fulseck kabelbaan ben je binnen een mum van tijd op het hoogste punt van het skigebied. Op een hoogte van 2.033 meter heb je een geweldig uitzicht en krijg je een gevoel van grenzeloze vrijheid!

De Schlossalmbahn brengt de skiërs vanuit Bad Hofgastein onmiddellijk in het skigebied van Bad Gastein-Bad Hofgastein, terwijl de Stubnerkogel gondelbaan je vanuit Bad Gastein onmiddellijk in het uitgebreide skigebied brengt. In het Angertal tussen Bad Gastein en Bad Hofgastein vind je het perfecte skigebied voor beginnende skiërs: leuke blauwe afdalingen langs mooie naaldbossen en met prachtige uitzichten. De hoger gelegen pistes van het gebied vormen dan weer een mooie uitdaging voor gevorderde skiërs en snowboarders. Sportgastein heeft brede en gladde pistes en zeer mooie off-piste mogelijkheden. Kortom een skigebied voor sportievelingen.

Interactief skiplan Ski Amadé

Kenmerken skigebied
Gebied: Grossarltal
Hoogte: 865 m - 2686 m
Afstand: Antwerpen - Dorfgastein: 992 km
Alpineski: 760 km
Snowboard: 10 snowparks, 13 funslopes en funcrosses
(0 stemmen)
Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring op onze website te verbeteren. Aanvaard cookies om verder te gaan op onze website.